Letter slide bedels voor armband maken

Brief slide charmes kunt u armbanden maken met uw naam, geliefden naam of een andere persoon. U kunt ook een armband die de naam van je favoriete huisdier heeft te creëren. Er zijn veel plaatsen zowel online als offline, waar u de charmes kunt kopen.

De bedels zijn gemaakt van verschillende materialen. Zo zijn er enkele die zijn gemaakt van goud terwijl anderen van zilver. Er zijn ook anderen die zijn gemaakt van metaal, shell, keramiek, hout, been en zelfs glas!

Zoals vermeld, kunt u de charmes gebruiken om bijna alles op uw armband te schrijven. Het enige dat je kan beperken is je eigen fantasie.

2015-fashionable-diy-font-b-slide-b-font-font-b-letters-b-font-font-b-bracelet

Hoe maak je een bedelarmband

Je moet beginnen met het ontwerpen van de armband die je wilt. Zo kunt u hecht goud slider charmes op een zilveren ketting. U kunt zich ook hechten zilveren bedels op een gouden ketting. Het enige doel van het ontwerpen van uw armband is om een idee van de charmes die je nodig hebt om te kopen.

Nadat u uw ontwerp hebt gemaakt, moet je volgende stap zijn om de armband keten te kiezen. U kunt elke keten die u wilt kopen; Echter, het beste om te gaan naar een afgewerkte armband die wordt geleverd met een reeds bevestigd sluiting. Voor ideale resultaten moet je gaan voor een keten die overeenkomt met de charmes die u van plan bent te kopen. Om uw armband te geven een uitstekende look, moet je een keten die het vermogen van de opvang van bungelend charmes heeft te kiezen.

Het kiezen van uw charmes is de volgende ding dat je moet doen. Als vuistregel geldt dat je moet gaan met bedels die uw persoonlijkheid past. Om uw werk gemakkelijker te maken, moet je niet werken met zo veel charmes. Experts raden dat je moet beginnen te werken met ten minste tien charmes aan het basisontwerp te maken. Nadat u het basisontwerp hebt voltooid, kunt u nu doorgaan en voeg meer charmes.

Als u zich afvraagt hoe u de charmes op de ketting leggen, hoeft u alleen maar ringetjes hechten aan de charmes. Als vuistregel geldt dat het een ringetje voor elke charme zou moeten zijn. Het enige wat u hoeft te doen is om je een tang of pincet te gebruiken om de sprong ring en schuif de charme te openen.

Conclusie

Dit is wat je moet weten over de brief van dia’s charmes voor armbanden maken. Om een grote naam die u nodig hebt om uw tijd en concentratie te investeren in het te creëren.

Schuif bedels zijn een van de beste charmes te gebruiken bij het maken van armbanden. Als u zich afvraagt waar te dia armband bedels krijgt moet je niet verder te kijken dan onze website. We hebben alle soorten en maten van charmes die je ooit nodig zult hebben.

Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *