Rocknet.nl - Rock on!

Q Lazzarus – Goodbye Horses (Soundtrack Silence of the Lambs)

KuubDoor: Kuub (49 Berichten)


De vorige post prikkelde mij om ook weer eens een Soundtrack te plaatsen.

Daar ik bij het luisteren van de vorige soundtrack van de film “Lost Highway” ineens moest denken aan “Silence Of The Lambs” (vraag me niet waarom) hier een van die pracht plaatjes die z├│ bij het moment van de film passen!…Q lazzarus. (Back to the nineties!)

Author   View count 6,983  Comments 4 Reacties

Category Bands, Soundtrack


4 Reacties op Q Lazzarus – Goodbye Horses (Soundtrack Silence of the Lambs)”

 1. Antikal Antikal says:

  Leuk nummer en inderdaad een “blast from the past” maar wat een overgewaardeerde film Silence Of The Lambs toch zeg.. Op de uitmuntende rol van Anthony Hopkins na heb ik echt nooit begrepen waarom die film zo hoog aangeschreven staat.

 2. Kuub kuub says:

  Waardering is aan de hoge kant, maar heel veel lager valt hij ook weer niet uit. Anthony Hopkins draagt hieraan bij, maar de waardering is denk ik meer te wijten aan een zeer goed script met bijpassende regie!

 3. Senna24 says:

  Het zal ook zeker alles te maken hebben met mijn toenmalige leeftijd van 14 jaar, maar vond het een geweldig spannende film!!! Daarna een beetje doodgegooid met dit genre en in vergelijking ondertussen betere films daarbinnen gezien, maar toentertijd maakte het grote indruk!

 4. Kuub kuub says:

  De leeftijd zal denk ik wel meegespeelt hebben (me was 13) Film was (zeker) voor die tijd top in zijn genre! ­čśë De soundtrack in zijn geheel droeg de film goed!

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Nog geen aacount? Registreer je gratis!