Rocknet.nl - Rock on!

Burning Paris & Silver Linings samen op het podium

Silver LiningsDoor: Silver Linings (1 Berichten)

Silver Linings heeft een frisse en energieke Amerikaanse sound waar duidelijk de invloed van poppunk en een flinke dosis hardrock in te horen is. Energieke en krachtige stukken worden afgewisseld door melodieuze gitaarlijnen en pakkende vocals.


flyer Luxor Live

Het is een bekend concept, ‘east meets west’. Oost en west zijn twee compleet verschillende kampen, maar blijken uiteindelijk toch veel met elkaar gemeen hebben. Om te bewijzen dat dit ook in werkelijkheid zo is, hebben twee Nederlandse bands besloten om de handen ineen te slaan. De bands Burning Paris en Silver Linings hebben ieder in hun eigen regio al een stevige reputatie opgebouwd, een succesvolle debuut-EP uitgebracht en al menige zaal plat gespeeld.  Met hun stevige, vlotte, catchy rock en een knallende performance staat deze samenwerking garant voor een onvergetelijke avond. 

Inmiddels is de eerste show een feit en zullen de bands op 3 april 2014 te zien zijn in de kleine zaal van Luxor Live in Arnhem, maar ze zijn van plan om het niet bij een eenmalige show te houden!

Silver Linings, Dear Friend music video: 

Burning Paris, Dirty Secrets music video: 

Met vriendelijke groet,
Silver Linings & Burning Paris
Author   View count 1,922  Comments Geen reacties!

Category Guitar, Rock


Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Nog geen aacount? Registreer je gratis!