Rocknet.nl - Rock on!

Justin Nozuka - After Tonight (live acoustic)

TeunisDoor: Teunis (89 Berichten)

Founder of Rocknet.nl. Father of 2. Musician (singer, piano player and guitarist) Favorite genres: Rock, Singer-Songwriter.


Een jaar of drie geleden heb ik op aanraden van derden (want zo gaat het vaak bij mij :-) ) het debuutalbum ‘Holly’ gekocht van de Justin Nozuka (1988) en in een tijdsbestek van 4 maanden het album zo grijs gedraaid dat ik een nieuw exemplaar moest aanschaffen. Dat gebeurt me niet vaak met CD’s.

Zojuist stuitte ik op een accoustische versie van het nummer ‘After Tonight’ en ik kan je zeggen dat ik deze uitvoering nog beter vind dan de studioversie (en die was al supergoed!).

Author   View count 7,796  Comments 6 Reacties

Category Acoustic, Guitar, Male singer


6 Reacties op Justin Nozuka - After Tonight (live acoustic)”

 1. Senna24 Senna24 says:

  Merk dat ik dit nummer nu al drie keer heb afgespeeld en vind het steeds lekker der der der worden.
  Het is simpelweg te gelikt, maar daarom of juist daardoor niet minder lekker der der etc ;-)

  Heb wel enorm moeite met dat enorme bed en zie daar niet echt een toegevoegde waarde in. Tenzij hij die gitaar aan de kant flikkert en zijn bakkes houdt……

 2. Kuub kuub says:

  Heb hem twee maal mogen zien. 1x in Lux te Nijmegen en 1 x bij Rockin Park 2008. Lux live was niet al te best (slecht afgemixed!), maar bij Rockin Park was hij wel erg sterk! Lekker nummer totdat het te catchy gaat klinken…zoals al vermeld ;)

 3. Teunis Teunis says:

  Juist vanwege het baggergeluid in Lux (alles is eigenlijk bagger aan Lux -- maar dat terzijde) ga ik daar uit principe niet naar toe. Hoop dat hij binnenkort weer eens naar Nederland komt, in een degelijke zaal welteverstaan.

 4. Kuub kuub says:

  Ben in Lux ook naar Tom McGrae geweest en dat kwam gelukkig goed uit de verf, maar goed… weten we dat ook weer over Lux ;-) Op naar het volgende optreden ergens anders! Vind Paradiso nog steeds geweldig klinken!

 5. Teunis Teunis says:

  Paradiso in de zomer is echt hell :) Ik heb o.a. Skunk Anansie gezien in de Veereniging in Nijmegen en Mother’s Finest in 013 Tilburg. By far, de beste accoustiek, maar grotendeels hangt ‘t natuurlijk vaak van de geluidsman af.

  *Gaat Tom McGrae even Joetjoeben -- nooit van gehoord*

 6. Kuub kuub says:

  check deze eens ;)
  http://www.rocknet.nl/zanger/tom-mcrae-for-the-restless

  Maar hij heeft nog zeker meerdere goeie nummers!!

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Nog geen aacount? Registreer je gratis!